Creare Website De Prezentare

img-42

Creare Website De Prezentare

Creem website-uri de prezentare pentru o gama larga de categorii (clinici private, firme de constructii, santate & wellness, imobiliare, servicii profesionale, turism si calatorii, website-uri speciale pentru prezentarea de produse etc…), website-urile de prezentare oferite sunt Responsive (adaptabile pentru: Mobil, Tableta, Desktop/Laptop).

Mentenanta / utilizarea lor este simpla nu necesita cunostinte de programare sau de utilizare a unui calculator avansate, totul se face prin drag and drop.

Infrastructura propusa de noi vine la pachet cu sabloane / layout-uri gratuite care pot fi folosite simplu prin utilizarea mouse-ului drag & drop pentru a creea sau edita layout-urile deja existente.

Partea de administrare vine la pachet cu creare de utilizatori si asignarea de drept-uri, parte de media (upload de fisiere / video / fotografi).
Inclusi in pachet-ul de „website de prezentare” se include si un blog + parte de administrare blog (eg: administrare de comentarii, creare de postari, creare de categorii, modul de programare pentru publicarea blog post-ului).

Structura unui website de prezentare:

N

Pagina Principala (Home Page)

Exemplu de structura: Prezentare companie, imagini grafice, cai de access catre sectiunile importante ale website-ului.

N

Pagina Despre Noi

Exemplu de structura: Informatii despre companie: istoria, misiunea valorile si viziunea, imagini cu echipa companiei.

N

Pagina de prezentare Servicii / Produse

Exemplu de structura: Prezentare in detaliu a serviciilor / produselor prin texte caracteristice, imagini, videoclipuri, obtiuni de contact / achizitie servicii pentru fiecare serviciu in parte.

N
Pagine de prezentare pentru Portofoliu / Studii de Caz / Galerie Foto / Intrebari Frecvente
N

Pagini specifice pentru Regulamentul General privind Protectia Datelor

Exemplu de structura: Termeni si conditii, Politica de utilizare cookie, Pop-up destinat pentru notificarea utilizatorului (cookie-uri folosite).

N

Pagina de Contact

Exemplu de structura: Date de contact, harta interactiva cu locatia companiei, orar de functionare, formular de contact.